Sosyal Sorumluluk Projeleri

''Hayallere Küçük Dokunuşlar''

Ülkemiz gençlerini çeşitli sanat ve spor faaliyetleriyle tanıştırıp onlara bu alanlarda eğitim vermeyi amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesini 2014-2015 eğitim döneminde hayata geçirdik. Proje kapsamında 25. Yıl Kütüphanemizin de bulunduğu Bağcılar Atatürk İlkokulu’nda öğrenciler ile hafta sonları 3 ay boyunca atölye çalışmaları düzenledik.  Sanat ve sporun çeşitli branşlarına ilgi duyan  ve ilgisini gençlerle paylaşmak isteyen gönüllülerimizden proje grupları oluşturduk. Resim, Müzik, El Becerileri, Jonglörlük, Tenis, Voleybol, Basketbol, Satranç, Zumba proje grupları arasındadır.
Bu çalışmalarda eğitmen rolünü üstlenmeye, bursiyerlerimiz, mentorlarımız ve Deloitte çalışanları gönüllü olmuşlardır.
Dönem sonunda Resim ve El becerileri gruplarının çalışmaları ofisimizde sergilenmiştir.

25.Yıl Kütüphanesi

2011 yılında Bağcılar Atatürk İlköğretim Okulu’nda kurduğumuz kütüphanemizden şu an yaklaşık olarak 1500 öğrenci faydalanmaktadır. Her sene Kütüphaneler Haftası içerisinde Resim Yarışması düzenleyip, bir ödül töreni gerçekleştiriyoruz.