İştirakler

Deloitte Eğitim Vakfı, Deloitte Türkiye ve iş dünyasının diğer hayırsever kurumları tarafından yapılan bağışlara ilave olarak yeni gelir kaynakları yaratmak yolunda değişik iktisadi teşebbüsler kurmakta ve ortak olmaktadır.

Deloitte Yönetim Enstitüsü

Deloitte Yönetim Enstitüsü'nün misyonu, değişimin yönetiminde, eğitim, öğretim ve danışmanlık sahasında kurumlarla birlikte çalışmak ve kişilere mesleki kariyerlerini geliştirmelerinde yardımcı olmaktır.
Deloitte Yönetim Enstitüsü, uzmanları ve akademi dünyasının en yetkin eğitmenleri ile son gelişmeleri ve uygulamaları aktarmak üzere genel katılıma açık sınıf içi eğitimler ve şirketlerin ihtiyaçlarına göre planlanan şirkete özel eğitimler düzenlemektedir. Deloitte Yönetim Enstitüsü’nün tüm geliri Deloitte Eğitim Vakfı’na bağışlanmaktadır.

Deloitte Liderlik Enstitüsü

Ülkemizin gelecekteki girişimci ve lider adaylarını yetiştirmeyi amaçlayan Deloitte Eğitim Vakfı olarak Deloitte Liderlik Enstitüsü’nün temellerini attık. Türkiye, Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika’yı kapsayan bir bölgede yetkin liderlerin yetişmesine destek olmak amacıyla kurulan Deloitte Liderlik Enstitüsü, hedeflenen coğrafyalardaki bölgesel işletmeler için sürdürülebilir büyüme ve küresel erişim açısından önemli olan liderlik becerilerindeki eksikliği gidermeyi, yeni nesil liderlerin yetkin ve vizyon sahibi olmaları için etkin bir referans modeli oluşturmayı ve Liderlik konusunda araştırma, eğitim ve ileri düzeyde çalışmalar sağlayan merkez haline gelmeyi hedefliyor.