İştirakler

Deloitte Eğitim Vakfı, Deloitte Türkiye ve iş dünyasının diğer hayırsever kurumları tarafından yapılan bağışlara ilave olarak yeni gelir kaynakları yaratmak yolunda değişik iktisadi teşebbüsler kurmakta ve ortak olmaktadır.

Deloitte Yönetim Enstitüsü

Deloitte Yönetim Enstitüsü'nün misyonu, değişimin yönetiminde, eğitim, öğretim ve danışmanlık sahasında kurumlarla birlikte çalışmak ve kişilere mesleki kariyerlerini geliştirmelerinde yardımcı olmaktır.
Deloitte Yönetim Enstitüsü, uzmanları ve akademi dünyasının en yetkin eğitmenleri ile son gelişmeleri ve uygulamaları aktarmak üzere genel katılıma açık sınıf içi eğitimler ve şirketlerin ihtiyaçlarına göre planlanan şirkete özel eğitimler düzenlemektedir. Deloitte Yönetim Enstitüsü’nün tüm geliri Deloitte Eğitim Vakfı’na bağışlanmaktadır.