Duyurular

13.05.2017

13 Mayıs Cumartesi günü, Gülten Dayıoğlu Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Vakfı’nın 10. Yıl Etkinliğine bursiyerlerimiz katılmıştır. Programda, Sunay Akın ve Gülten Dayıoğlu'nun konuşmaları yer almıştır.

Vakfımız Yönetim Kurulu üyesi Dr. Tekin Özertem ile ''Başarmak, Başarılı Olmak'' konulu eğitim gerçekleşmiştir.

07.05.2017

Vakfımız Yönetim Kurulu üyesi Dr. Tekin Özertem ile ''Başarmak, Başarılı Olmak'' konulu eğitim, 7 Mayıs Pazar günü ofisimizde gerçekleşmiştir. Video konferans ile Ankara ve İzmir'deki bursiyerlerimiz eğitime katılmıştır

3 Mayıs Çarşamba akşamı bursiyerlerimiz ve mentorlarımızla beraber ''Michel Camilo & Tomatito'' konserini izledik.

03.05.2017

Haldun Dormen'in yazıp başrolünde oynadığı Bir Zamanlar Gazinoda isimli bursiyerlerimizle beraber izledik.

28.04.2017

28 Nisan Cuma akşamı bursiyerlerimizle beraber, Haldun Dormen'in yazıp başrolünde oynadığı Bir Zamanlar Gazinoda isimli oyunu izledik.

22.04.2017

Vakfımız Yönetim Kurulu üyesi Fazıl Oral ile ‘’Geleceğin Kısa Tarihi’’ konulu eğitim, 22 Nisan Cumartesi günü ofisimizde gerçekleşmiştir.

Yeni bursiyerlerimizle tanışma toplantımız, 3 Nisan Pazartesi günü ofisimizde gerçekleşmiştir.

03.04.2017

İzmir'deki bursiyerlerimizle beraber ''Ferhangi Şeyler'' i keyifle izledik.

29.12.2016

İzmir'deki bursiyerlerimizle beraber, Ferhan Şensoy'un tek kişilik gösterisi olan ''Ferhangi Şeyler'' i , 29 Aralık Perşembe günü İzmir AKM Yunus Emre Salonu’nda keyifle izledik

18.12.2016

Ankara ve İzmir'de 3. ve 4. Sınıfta olan bursiyerlerimize yönelik ''Mülakat Teknikleri ve Özgeçmiş Hazırlama'' eğitimimiz Ankara ofisimizde gerçekleşti.

İstanbul'daki bursiyerlerimiz ve mentorlarımızla beraber ''Kibarlık Budalası'' adlı oyunu keyifle izledik.

13.12.2016

İstanbul'daki bursiyerlerimiz ve mentorlarımızla beraber Moliere’in ölümsüz eseri ''Kibarlık Budalası'' adlı oyunu, 13 Aralık Salı günü Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde keyifle izledik.

Moliere’in ölümsüz eseri ''Kibarlık Budalası'' adlı oyunu Ankara'daki bursiyerlerimizle beraber keyifle izledik.

11.12.2016

Başrolünü Haldun Dormen’in oynadığı Moliere’in ölümsüz eseri ''Kibarlık Budalası'' adlı oyunu, 11 Aralık Pazar günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Ankara'daki bursiyerlerimizle beraber keyifle izledik.