Genel Bilgiler

2014-2015 eğitim öğretim yılında, Galatasaray Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İngilizce İşletme, İngilizce İktisat ve İşletme Mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilere burs verilecektir.

Bu okullara kayıt yaptırmış olan öğrencilerin kendi okullarının burs ofislerine başvurmaları gerekmektedir.

Deloitte Eğitim Vakfı Türkiye'de lisans eğitimi gören öğrencilere burs vermektedir.

Burs verilecek öğrencilerde aranan temel kriterler:

Üniversiteye giriş sınavında Deloitte Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu tarafından her yıl belirlenen puanların üzerinde başarı göstermiş olmak.

Yönetim Kurulunca her yıl belirlenen üniversitelerde hali hazırda okuyan başarılı öğrenciler.

Deloitte Eğitim Vakfı  tarafından düzenlenen yarışmalarda başarı gösteren öğrenciler.

Lisans alanında burs verilecek bölümler:
  • Endüstri Mühendisliği,
  • Bilgisayar Mühendisliği,
  • İşletme Mühendisliği,
  • İşletme (İngilizce),
  • İktisat (İngilizce)
Başvuru Şartları

Deloitte Eğitim Vakfı burslarına başvuracak öğrencilerde aşağıdaki şartlar aranmaktadır:

• T.C. Vatandaşı olmak
  • Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı olmak
  • Deloitte Eğitim Vakfı tarafından belirlenen üniversitelerin lisans programlarını kazanmış olmak
  • Malvarlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak, kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak, başka yerden maaş, ücretin yanı sıra üniversitelerce ve kamu kuruluşlarınca verilenler haricinde özel kuruluşlardan burs almamak